piecesofMari

Vårsallad med färsk sparris, krämigt ägg och rostad mandel

Lunchdejt med bebiskompis och vuxenkompis idag. Vi åt den här goda salladen som jag gjorde till lunch och måste tipsa om (låter kanske omständigt men gick snabbt att ro i land). Vi powerwalkade i solen och snackade relationer och personlig utveckling medan de lite snoriga ongarna sov gott i sina vagnar. Föräldraledighetslyx soliga dagar som de här. 

Vårsallad 2 port

I min sallad hade jag: 

1 knippe sparris. (Kokt i 3 min och sedan stekt i 2-3 min)

1 skivat äpple

3ägg ( krämiga, så koka dem i max 5 min)

Cocktailtomater, så många du vill

1 påse Småbladssallad

Sockerärtor 

1 näve mandel ( rosta i stekpannan och hacka grovt)

Parmesan

Lägg upp på ett fint fat hyvla över god parmesan och ringla över dressing (recept nedan) och ät till lunch med fint sällskap! 

Honungs-och citronvinegrette

2 tsk dijonsenap 

3 msk god olivolja 

1/2 pressad citron

2 tsk honung

1msk vatten

Citronpeppar 

Salt 

Blanda ihop hejvilt och ha i lite färska örter såsom basilika eller dragon om du har

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats