piecesofMari

April, lekland, sol och god mat

Vilken fin lördagseftermiddag det blev ändå. Vi vaknade till tungt och grått regn, bestämde oss för att göra barnen till viljes och ta oss till ett lekland (ingen favorit direkt men vad gör man inte för de små?). 

Efter över en timmes grejande för att alla skulle bli klara var vi äntligen i bilen på G. Halvvägs dit kommer vi på att vi har vi glömt vagnen, vänder hem för att hämta, liten kräks i bilen och vi börjar tappa sugen. Skäller på varann litegrann, funderar på om vi ska tänka om, om en av oss ska stanna hemma och natta liten som inte ville somna i bilen. Men, äh precis då somnade hon så vi chansade och gav oss iväg igen. Vi busades och drog lite dåliga aprilskämt med varandra för att lätta upp stämningen. Mest mellan mig och G då. Barnen var ändå supertaggade på lekland redan och inget fick dem att tappa humöret. 

Det blev bra, tillslut. Men det här med att komma iväg och med rätt saker är alltid en pärs tycker jag. 

Efter ett par svettiga, högljudda men ändå roliga timmar med barnen åkte vi hem och tog den här härliga promenaden i solen och njöt lite av tystnaden. SÅ välbehövligt! Och vi tyckte om varandra lite mer igen.

Hoppas DU haft en fin lördag! 
Vi åt så god tacos nu ikväll med lite nya tillbehör, så recept kommer i morgon på det! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats